Waarom dōTERRA? Mijn persoonlijke verhaal

Hoe de essentiële oliën van dōTERRA mij helpen en hoe ze ook jou kunnen helpen!

Al jaren gebruik de Deep Blue Rub van dōTERRA voor mijn schouder tijdens het volleyballen. De Deep Blue Rub is een combinatie van acht essentiële oliën die bekendstaan om hun verkoelende en verzachte werking op spieren en gewrichten (pijnverlichtend dus).

Daarnaast deed m’n moeder altijd de diffuser aan met Air en On Guard als we verkouden waren, ze smeerde Peppermint op onze voorhoofden als we hoofdpijn hadden en Tea Tree werd op alle wondjes gesmeerd. En ook al wist ik niet waarom, het werkte eigenlijk altijd!

Toen ik Merel van Het Hele Plaatje ontmoette ben ik me meer gaan verdiepen in de oliën. Ik gebruik nu dagelijks verschillende oliën en ik blijf zoveel nieuwe dingen leren!

Balance helpt me om te gronden en rustig te worden, Wild Orange geeft me happy vibes, Motivate helpt me focussen, en ga zo maar door. Maar ook het koken wordt veel leuker met de oliën: ik gebruik bijvoorbeeld Lemon en Lime in plaats van citroen- en limoensap. Lemon is sowieso super veelzijdig: lekker in je water, maar ook te gebruiken als natuurlijk schoonmaakmiddel.

De combinatie met Our Conscious Choices

DōTERRA past perfect bij Our Conscious Choices. Zo hebben de oliën een emotionele (happy) en fysieke (healthy) werking. Daarnaast doet dōTERRA aan Co-Impact Sourcing (sustainable). En tot slot brengen geuren en aroma’s je in het hier en nu, je voelt je meer aligned en je kiest er bewust voor om je welzijn in je eigen handen te nemen (conscious).

De producten van dōTERRA bevatten 100% essentiële oliën die door 8 onafhankelijke laboratoria worden getest. Op ieder flesje staat een code waarmee je de oorsprong van de olie kunt achterhalen (super transparant dus!). Daarnaast zorgt dōTERRA voor werkgelegenheid op de plekken waar de ingrediënten (kruiden, bomen, bloemen en planten) het beste groeien. Dat doen ze middels Co-Impact Sourcing: samenwerken met telers om hen van een eerlijk loon en goede werkomstandigheden te voorzien, in ruil waarvoor zij zuivere, kostbare en kwalitatief hoogstaande essentiële oliën produceren op een duurzame manier. De oliën van dōTERRA zijn dus 100% natuurlijk, veilig én eerlijk tot stand gekomen.

Join the community!

Doordat ik de stap zette om de essentiële oliën onderdeel te laten worden van mijn dagelijks leven, werd ik ook lid van de Next Step Community. In deze community wordt met zoveel liefde en passie kennis en ervaring gedeeld over de essentiële oliën, dat is ongekend. Je krijgt o.a. toegang tot verschillende e-books en masterclasses, altijd 25% op je bestelling en je mag de community altijd om hulp vragen.

Daarom werk ik met liefde samen met dōTERRA en de Next Step Community. Het is mijn missie om zoveel mogelijk mensen in aanraking te laten komen met deze prachtige producten! Ik kan je nog heel veel meer vertellen, maar het werkt echt het beste om het zelf te ondervinden.

Sta open voor de kracht van essentiële oliën en ontdek hoeveel moois het voor jou kan betekenen!

Ik help je graag met je zoektocht. Stuur me gerust een berichtje op ourconsciouschoices@gmail.com.